Clinicile Medicale
Hipocrat 2000

Peste 20 de ani de experienta

Astazi suntem o institutie medicala in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de peste 200 de cadre medicale - medici primari, medici specialisti si asistenti medicali cu inalta competenta profesionala.

Laboratoare de analize acreditate RENAR

In cadrul centrelor medicale HIPOCRAT 2000 am dezvoltat laboratoare de analize proprii, pentru a putea asigura pacientilor nostri atat rapiditatea cat si siguranta dorita in obtinerea rezultatelor investigatiilor efectuate.

Radiologie si Imagistica

Radiologie si o serie de tehnologii imagistice precum ultrasonografia (ecografia), tomografia computerizata (CT), medicina nucleara, tomografia prin emisie de pozitroni si rezonanta magnetica nucleara (RMN)

Unicul centru de diagnostic al sanului

Cel mai complet centru de investigaţii în diagnosticarea afectiunilor mamare: mamografie cu tomosinteza, ecografie 4D cu elastografie, RMN de sân

Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 a fost înfiintata în anul 1996 si a devenit, in cei peste 20 de ani de experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator.

In prezent, Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 ofera servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Suntem aici pentru îngrijirea sanatatii pacientilor nostri, atat prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale, cat si prin instruirea permanenta a echipelor noastre de medici.

Credem ca viata este frumoasa atata vreme cat este si sanatoasa! Prin deviza noastra “Sanatatea înainte de toate” am reusit sa obtinem rezultate performante, oferind pacientilor nostri servicii si terapii medicale de calitate, realizate de un personal medical special selectat dupa criteriul experientei si al realizarilor personale.

Pentru cresterea gradului de satisfactie al pacientilor nostri, am conceput proceduri de tratament si de recuperare realizate cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari în conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale.

Ne recomanda profesionalismul si pasiunea prin care ne îndeplinim obiectivul principal: îngrijirea sanatatii pacientilor nostri si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Satisfactia pacientilor este prioritara pentru noi!

Programari pentru testare Covid 19 :

Centre de testare in Bucuresti:

Spitalul de Recuperare Medicala Hipocrat

Bucuresti, Sector 2, Str. Fantanica nr. 22

Spitalul Hipocrat Rahova

Bucuresti, Sector 5, Calea Rahovei nr. 259

Solicita acum o programare pentru testare Covid - 19

Scroll to top